Μουσική

16/6/2020 | Category: Μουσική

NEO | Atomic Love “VOL.1” – Debut Album

H ανερχόμενη Αθηναϊκή Dream Indie Pop μπάντα των Atomic Love παρουσιάζει το πρώτο της Album με τίτλο Vol/1. που κυκλοφόρησε στις 11 Μαΐου 2020 ψηφιακά σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες.
Αποτελείται από 8 κομμάτια γεμάτα συναισθηματισμό, εμπνευσμένα από τον έρωτα!

Μπορείτε να το ακούσετε, να κατεβάσετε το Digital Audio, όπως και να προπαραγγείλετε το Compact Disc που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από την επίσημη σελίδα των Atomic Love στο Bandcamp.

To “Vol/1” ηχογραφήθηκε στο Dudu Loft, στην Αθήνα, σε παραγωγή Κώστα Βερίγκα o οποίος είναι υπεύθυνος για την μίξη και το Mastering. Το artwork επιμελήθηκε η Ευτυχία Λιάπη.

Την κυκλοφορία του album προηγήθηκε το Video Clip για το single “Ithaka”.

Vol/1 Track list:

1. Messy One
2. Empty Glass
3. Summer Dream
4. Lovers Marching Dream
5. Silence
6. Too Late
7. All Out
8. Ithaka

Messy one | Μιλά για την τις θυσίες που κάνει ένας ερωτευμένος χάνοντας ένα κομμάτι του εαυτού του κάθε φορά που προσπαθεί να λάβει αγάπη. Δημιουργώντας δικαιολογίες για την κακομεταχείριση και την παραμέληση που δέχεται και χαμηλώνοντας τις προσδοκίες και τις ανάγκες του.

Empty glass | «Φωτογραφίζει» έναν άνθρωπο που καταστρέφει ότι του προσφέρεται αφού απολαύσει ότι έχει να πάρει από αυτό. Το κομμάτι είναι γραμμένο από την μεριά της συντρόφου που συνειδητοποιεί ότι ο άνθρωπος  είναι οι πράξεις του και  βλέπει μέσω αυτών τι συμβαίνει στην ίδια.

Summer dream | Είναι ένα ερωτικό κομμάτι . Έχει γραφτεί από ένα απλό όνειρο με έντονα συναισθήματα που δημιουργήθηκε από μια σκληρή πραγματικότητα με κουρασμένα συναισθήματα μια βασανιστικά ζεστή μέρα. Μιλάει για την ανάγκη  για σεξουαλικότητα, ερωτικό παιχνίδι, κάτι καινούριο και μεθυστικό.

Lovers Marching Song | Χαρακτηρίζεται από εμμονή. Μια επαναλαμβανόμενη πρόταση που αλλάζει υφή,  χρώματα και εντάσεις, αλλά είναι καταδικασμένη να γυρίζει γύρω από τον εαυτό της. Μια ατέρμονη λούπα που χάνει τα λογικά της. Ένας ύμνος στον δυστοπικό έρωτα.

Silence | Είναι γραμμένο για ένα άλλο είδους έρωτα. Τον έρωτα για την Αθήνα. Διηγείται μια διαδρομή από την δουλειά στο σπίτι ξημερώματα και τα συναισθήματα που σου δημιουργεί, η αίσθηση ότι είσαι μέρος της, γνωρίζεις τις ανάσες της και κινείσαι στους παλμούς της. Ταυτίζεσαι με την ασχήμια αλλά και την ομορφιά της. Είστε ένα.

Too late | Χαρακτηρίζεται από τον φόβο της παράδοσης του ελέγχου αλλα και την απόλυτη ανικανότητα ενός ερωτευμένου να τον κρατήσει. Το πάθος δεν έχει λογική.

Αll Out | Δεν είναι ερωτική μπαλάντα. Είναι ένας θρήνος  του παλιού μας εαυτού που απλόχερα δόθηκε σε λάθος χέρια. Μια ξεσκισμένη ψυχή που δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδια.

Ithaka | Αποτελεί ένα κομμάτι που μιλά για την στιγμή της επιφώτισης. Αυτή τη στιγμή που ανακαλύπτει κανείς την απάντηση σ’ ένα πρόβλημα που συνήθως τον έχει καταβάλει και πολύ συχνά χωρίς καν να το έχει αντιληφθεί. Μπορεί η απάντηση να είναι σκληρή αλλά λυτρώνει!

Record Label/ Agency/ Promotion: Enter Events (www.enterevents.gr )

Distributor: Orchard Music

Credits


Καλλιτέχνης: Atomic Love

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 11 Μαΐου, 2020
Παραγωγή: Κώστας Βεριγκάς
Μουσική: Πάνος Λιάπης , Παύλος Μόρφης, Εύα Βασιλονικολού

Στίχοι: Εύα Βασιλονικολού

Κιθάρα: Πάνος Λιάπης
Πλήκτρα: Παύλος Μόρφης
Φωνητικά/loops: Εύα Βασιλονικολού

Extra τύμπανα/ Percussions: στα κομμάτια ”Messy One”, ”Silence”, ”Ithaka” από τον Κώστα Ζάμπο

Artwork: Ευτυχία Λιάπη

Φωτογράφιση: Μαρίζα Καψαμπέλη
Ηχογράφηση: Dudu Loft
Μίξη & Mastering: Κώστας Βερίγκας

Ιδιαίτερες ευχαριστίες: Πλούταρχος Βεργής, Διονύσης Μόρφης, Μιχάλης Καλούδης, Άγγελος Παπαπετρίδης, Σταύρος Γεωργιόπουλος, Manos Geo, στις οικογένειες μας και στους φίλους μας.

Λίγα λόγια για τους Atomic Love

Οι εγγενείς μελωδίες της Εύας, οι indie και ψυχεδελικές κιθάρες του Πάνου και οι εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις του Παύλου στα πλήκτρα συνθέτουν το κράμα των Atomic Love.  Σε ενεργό δράση από το 2017, μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους album με τίτλο Vol/1”.

Η παράδοση του ελέγχου είναι αυτό που μας κινεί να ζήσουμε τον έρωτα και αυτό που μας κάνει να τον χάσουμε, επιζητώντας την ανάκτησή του. Όταν ο έλεγχος επιστρέψει σε εμάς επιστρέφει κ η ανάγκη να τον χάσουμε ξανά και ξανά σε μια ατέρμονη λούπα. Οι Atomic Love μέσα από τις μελωδίες και τους στίχους τους προσπαθούν να εξερευνήσουν αυτό το παράδοξο, την ανάγκη της εξέλιξης και της αυτοκαταστροφής, τις σκέψεις και τα συναισθήματα από το πρίσμα του ενός μέσα σε μια ερωτική σχέση.

Βασικές επιρροές τους οι: Bjork, Αlt-j, Radiohead, Foals, London Grammar, Portishead, Florence and the Machine, Lykke Li μεταξύ άλλων. Έχουν εμφανιστεί δίπλα σε ονόματα όπως οι Kodebostany, Tamsyn, Marina Satti, Universe 217, Nomik κι έχουν μοιραστεί τις μουσικές τους από το stage Festival όπως Zero Festival, Burger Fest – Αθήνα 2019, Ziria Music Festival, Happening Now Fest, Rudu Fest.
Τέλος, έχουν πραγματοποιήσει και μια εμφάνιση στο πλαίσιο του TEDxAUATHENS.

Atomic Love | Band Members

Εύα Βασιλονικολού

Πάνος Λιάπης

Παύλος Μόρφης

Atomic Love Hyperlinks


Buy/ Stream on your choice of platform :
https://orcd.co/atomiclove_vol1

Official Facebook Page: https://www.facebook.com/atomicloveproject/

Official Bandcamp Page: https://atomicloveathens.bandcamp.com/releases
Official You Tube Page: https://www.youtube.com/channel/UCARP0HWlWB4lVSiTWEixeAQ
Official Instagram Page: https://www.instagram.com/atomic_love_project/?hl=el

Spotify : https://open.spotify.com/album/2xrd3m8o4wZdcwOWK9gVNi

Video Clip:

Ithaka: https://www.youtube.com/watch?v=Q7dxoJLHlZQ

Live Performance Video:

Summer Dream | Live at Temple Athens: https://www.youtube.com/watch?v=Xgpwj2yp6UA

Empty Glass | Live at Temple Athens: https://www.youtube.com/watch?v=AvqEIZt6kUk

Lovers Marching Song | Live at Dudu Loft: https://www.youtube.com/watch?v=YL4k7OmAn3Q