Διάφορα

26/3/2019 | Category: Διάφορα

Ο πρωταθλητής Γιώργος Μαργαρίτης, οι διεθνείς αγώνες της IFBB και ο NGradio

Πλησιάζουν οι μέρες των διεθνών αγώνων της IFBB και έλληνες αθλητές βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας τους!
Ο Γιώργος Μαργαρίτης , ο έλληνας πρωταθλητής που θα συμμετάσχει στην Ψηλή κατηγορία Classic Bodybuilding αρχικά βρίσκεται σε στάδιο τελικής προετοιμασίας για το 2ο Dr Raphael Santonja που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο 5-8 Απριλίου.
Aπό την επικοινωνία που είχε το Bodybuilding.gr μαζί του καταλάβαμε πως έχει στο πρόγραμμά του και άλλους αγώνες στη σειρά την περίοδο Απριλίου – Μαΐου.
Παρ’ολες τις δυσκολίες από τις βεβαρημένες υποχρεώσεις λόγω του συνδυασμού του Στρατού Ξηράς (Αξιωματικός Τεθωρακισμένων) και αθλητή σωματικής διάπλασης, δηλώνει πως κάποιος μπορεί να καταφέρει τα πάντα, αρκεί να υπάρχει θέληση, πίστη και στήριξη από την οικογένειά του, τη σύζυγο του Ευαγγελία και τον μικρό γιο τους Μάξιμο.

Επίσης μας ανέφερε πως νιώθει ιδιαίτερη τιμή και χαρά, καθότι έχει το Muscleclub και τον προπονητή του Θανάση Υφαντόπουλο όλα αυτά τα χρόνια δίπλα του και προχωράει μαζί του σε κάθε βήμα.
Επίσης μας είπε πως έχει πια τη στήριξη του μεγαλύτερου διαδυκτιακού ραδιοφωνικού σταθμού NGradio, οι ιδιοκτήτες του οποίου αποτελούν πια αρωγοί της προσπάθειας που κάνει και αυτό είναι κάτι που τον βοηθάει παρά πολύ και τους ευχαριστεί ειλικρινά.
Από δω και πέρα απλώς περιμένει οι κόποι και οι προσπάθειες που κάνει με τον προπονητή του να αποδώσουν τα αναμενόμενα και ανυπομονεί να δώσει τους ΑΓΩΝΕΣ του πάνω στη σκηνή δίνοντας τον καλύτερο του εαυτό, όπως κάνει πάντα!

Πηγή https://www.bodybuilding.gr/