Διάφορα

08/4/2019 | Category: Διάφορα

Πέμπτος στους διεθνείς αγώνες Bodybuilding του IFBB ο Γιώργος Μαργαρίτης, επίλαρχος των τεθωρακισμένων του ελληνικού στρατού.

Ο καταξιωμένος και γνώριμος πια σε όλους Επίλαρχος των Τεθωρακισμένων του Στρατού μας Γεώργιος Μαργαρίτης συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία σε ένα ακόμα διεθνή αγώνα, αυτή τη φορά μάλιστα εντός της Ελλάδος και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Ναύπλιο, το περασμένο Σάββατο 6 Απριλίου.


Ίσως ο πιο όμορφος και δυνατός αγώνας που έχει δώσει, όπως ο ίδιος δήλωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο.

Σήμερα ήταν ίσως ο πιο όμορφος και δυνατός αγώνας που έχω δώσει.. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ.. πήρα την 5η…

Gepostet von George Margaritis am Samstag, 6. April 2019


Ο Γιώργος Μαργαρίτης ήταν όπως πάντα στην καλύτερη κατάσταση από οποιαδήποτε προηγούμενη εμφάνισή του ως τώρα. Κατέλαβε την 5η θέση σε μια μεγάλη κατηγορία,όπου κατάφερε να είναι ο μόνος Έλληνας με συμμετοχή στον τελικό.


Βέβαια κοιτώντας τις φωτογραφίες του αγώνα και συγκρίνοντας τον με τον 3ο της κατηγορίας παρατηρεί εύκολα κανείς πως εδώ πραγματοποιήθηκε ίσως μια αδικία . Προσπαθήσαμε να μας μιλήσει γι’αυτό αλλά αρνήθηκε καθώς αποφεύγει πάντα να σχολιάζει τα αποτελέσματα γιατί μόνο «ψυχολογική φθορά» προσφέρουν όπως χαρακτηριστικά είπε.


Αξίζει να αναφερθεί πως πριν διαγωνιστεί, ο Γιώργος Μαργαρίτης κλήθηκε να ανέβει στη σκηνή όπου και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας IFBB κύριο Rafael Santonja και τον πρόεδρο της ελληνικής ομοσπονδίας IFBB ΕΟΣΔ κύριο Ιορδάνη Λεβεντέλη. Η βράβευσή του αυτή αφορά στο ήθος και την αθλητική του πορεία έως τώρα όλα αυτά τα χρόνια, αναδεικνύοντας έτσι για ακόμη μια φορά πως τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας διακατέχονται από Ήθος, ευγενή άμιλλα, επιμονή, αγάπη γι’αυτό που προσφέρουν στην Πατρίδα, ανεξαρτήτως κόστους και δυσκολιών.


Ευχαρίστησε τους προϊσταμένους του για την βοήθεια τους όποτε τους τη ζήτησε, όπως και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη της συζύγου και του μικρού τους παιδιού μόλις 17 μηνών.


Ο Επίλαρχος Γιώργος Μαργαρίτης συνεχίζει την αγωνιστική του πορεία με επόμενο σταθμό τη Μάλτα όπου και θα αγωνιστεί σε έναν ακόμα διεθνή αγώνα υψηλού επιπέδου. Και έπεται συνέχεια όπως ξέρουμε.