Ποιοι είμαστε

NGRADIO - WMA eksofullo

Ο NGradio.gr, η Νέα Γενιά του Ραδιοφώνου ιδρύθηκε το 2010 από πέντε νέα παιδιά, τον Τάσο Περόγλου, τη Βασιλεία Περόγλου, την Άννα Μαρία Νικολαΐδου, τη Χαρούλα Νικολαΐδου και τη Φαία Στάινερ. Σκοπός τους,  να μοιραστούν την αγάπη τους για τη μουσική και  μέσω της επικοινωνίας τους με τους ακροατές, να δημιουργήσουν μία  παγκόσμια ελληνική ραδιοφωνική κοινότητα.

Το 2012 η εκπομπή «Έκτακτο Μουσικό Express» που αποτελείται από τη βασική πεντάδα, πήρε μεταγραφή για έναν χρόνο στον RealFm 97,8 με την ονομασία «Οι Άγγελοι του Real», και μεταδιδόταν κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 12 τα μεσάνυχτα, για τρεις ώρες.

Το Σεπτέμβρη του 2015 κερδίζει το πρώτο βραβείο από τον διεθνή οργανισμό WMA της Αμερικής με τον τίτλο Best Web Radio in Europe – Best Radio Website 2015.

Την ίδια χρονιά, συνεργάζεται με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην Ελλάδα. Η ομάδα του NGradio επιλέγεται να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο EYE Festival (European Youth Event) για το 2016.

Βασική προτεραιότητα του σταθμού είναι η ελευθερία άποψης και έκφρασης των ραδιοφωνικών παραγωγών, με σεβασμό απέναντι στους ακροατές, καθώς επίσης και η αναγέννηση του «παλιού, καλού ραδιοφώνου» με έναν πολύ σύγχρονο και προηγμένο τρόπο, καθώς ο σταθμός διαθέτει τις πλέον τεχνολογικά εξελιγμένες  εγκαταστάσεις σε ό,τι αφορά στη μετάδοση ήχου και εικόνας.

Το ίντερνετ και όλα τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας είναι η δύναμή του, αφού εκπέμπει ζωντανά σε όλη τη γη, με αποτέλεσμα να είναι ένας κοσμοπολίτικος σταθμός και να δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης και ακρόασης σε όλους τους Έλληνες απ’ άκρη σ’ άκρη του πλανήτη.

Ο σταθμός έχει στο δυναμικό του 36 ραδιοφωνικούς παραγωγούς και είναι ενεργό μέλος σε πολλά  κοινωνικά δίκτυα με πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε όλα τα δρώμενα που δημοσιοποιεί και κοινοποιεί.

Ο NGradio αρχικά ιδρύθηκε ως μη κερδοσκοπική εταιρία. Στη συνέχεια έγινε εμπορική, συνεχίζοντας όμως να διατηρεί το φιλανθρωπικό προφίλ του. Έτσι, κάθε χρόνο μοιράζει ένα ποσοστό των εσόδων του σε οικογένειες στο Πέραμα, σε γηροκομεία και σε άλλα ιδρύματα που υπάρχει ανάγκη.

Η αγάπη, η φιλία, το κέφι και τα ιδιαίτερα ταλέντα των παραγωγών του NGradio, είναι τα στοιχεία αυτά που κέρδισαν τον κόσμο, φέρνοντας το σταθμό πρώτο στις καρδιές των ακροατών.

Με την Ασπασία Λεβέντη:

aspasia leventi kirikeio

Με τον Νίκο Αλιάγα:

ALIAGAS.jpg

Με τον Eric Burdon:

ERIC-BARDON-STON-NG-RADIO.jpg

Μάθετε περισσότερα στο blog μας “NGnews”!